Solid Fitness Club

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η κεντρική ιδέα, από την οποία εμπνεύστηκε και το όνομα SOLID, είναι ότι σώματα και πνεύματα πρέπει να είναι δυνατά, υγιή και άρα συμπαγή!

Αλληλεπιδρώντας εδώ και αρκετά χρόνια μαζί σας ως personal trainer πάρθηκε η απόφαση να ανοίξουμε το δικό μας ολοκαίνουργιο γυμναστήριο προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους στόχους κάθε ενδιαφερόμενου.

Το γυμναστήριό μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής όπου σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας και τις συμβουλές τους, δημιουργείται ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για άσκηση και ευεξία. 

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Χατζηϊωάννου Ανέστης

Χατζηϊωάννου Ανέστης

•Boxing •Προπόνηση Αντιστάσεων •Core Training / Pilates
Όταν σπούδαζα στην Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ δεν φανταζόμουν ποτέ πόσο θα με σαγηνέψει ο κλάδος. Ο νεότερος μου ασκούμενος ήταν 4 χρόνων ενώ η γηραιότερη 92! Για εμένα, δεν υπάρχει πιο όμορφο feedback από το να μου λένε ότι περνάνε όμορφα όσο γυμνάζονται μαζί μου. Η φιλοσοφία μου ως γυμναστής ειναι ότι τα σώματα μας πρέπει να ειναι υγιή και συμπαγή. Η φιλοσοφία μου ως άνθρωπος είναι ότι αν σου αρέσει κάτι να το σκέφτεσαι, τότε καν’το πράξη!
Μισίκογλου Σοφία

Μισίκογλου Σοφία

•Yoga •Pilates •Pre-Post Natal (Άσκηση και εγκυμοσύνη) •Crossfit
Ξεκίνησα σαν αθλήτρια του μπάσκετ και κάπου στα φοιτητικά μου χρόνια μεταπήδησα στον χώρο του CrossFit. Όσο σπούδαζα στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΔΠΘ, παράλληλα εκπαιδευόμουν σε ιδιωτικές σχολές, εμπλουτίζοντας όσο περισσότερο μπορούσα το γνωστικό μου υπόβαθρο. Έχω ένα Μότο που μου αρέσει να μοιράζομαι «Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου, μην εύχεσαι να είχες το σώμα κάποιου άλλου, αλλά κάνε το δικό σου πιο υγιές, πιο δυνατό!

FOLLOW US ON INSTAGRAM

[instagram-feed feed=1]
Scroll to Top